Overzicht voorwaarden Zomerhuisje.nl

Algemene voorwaarden

Als je bij ons een boeking maakt betekent het dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf).

Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je inderdaad kennis hebt genomen van en akkoord gaat met deze voorwaarden.

ANVR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Bekijk ons ANVR-certificaat.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

SGR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Je kunt dit controleren via www.sgrz.nl/deelnemers. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ indien u tijdens het boeken aangeeft dat u een zakelijke boeking doet. Deze SGRZ-garantie houdt in dat ook de zakelijke boeker ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Hierboven niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op!

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.