Overzicht voorwaarden Zomerhuisje.nl

Algemene voorwaarden

Boek je jouw vakantie bij Zomerhuisje.nl? Dan betekent dat, dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf). Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van, en akkoord gaat met deze voorwaarden.

ANVR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634)), handelend onder de naam “Zomerhuisje.nl”, is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging bevordert de kwaliteit van reizen door toezicht te houden op de rechten en plichten van reizigers en reisorganisaties. Voor lidmaatschap worden strenge normen gehanteerd. We zijn blij dat wij aan deze normen kunnen voldoen om onze klanten extra zekerheid te bieden. Bekijk ons ANVR-certificaat.

Op een bij ons geboekte reis zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf) van toepassing (paragraaf 1 voor pakketreizen, of paragraaf 3 voor losse reisdiensten) evenals onze algemene voorwaarden, die gezien moeten worden als verduidelijking en aanvulling op de ANVR-Reizigersvoorwaarden. Op je factuur is te zien of je boeking een pakketreis of losse reisdienst betreft. Als de reis is samengesteld uit reisdiensten van verschillende dienstverleners, zijn aanvullend ook de voorwaarden van die dienstverleners van toepassing, die echter geen afbreuk mogen doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden of de wettelijke rechten.

SGR / SGRZ

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Onze reizen vallen onder de SGR-garantieregeling. Dit betekent dat jij je geld terugkrijgt, als wij door financieel onvermogen niet kunnen voldoen aan de uitvoering van de reisovereenkomst.

Voor zakelijke reizen is Zomerhuisje.nl aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Je kunt dit controleren via www.sgrz.nl/deelnemers. Onze reizen vallen onder de SGRZ-garantieregeling, wanneer je tijdens het boeken aangeeft dat het om een zakelijke reis gaat. Dit betekent dat ook zakelijke klanten hun geld terugkrijgen, als wij door financieel onvermogen niet kunnen voldoen aan de uitvoering van de reisovereenkomst.

Calamiteitenfonds

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Onze reizen vallen onder de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat wanneer je deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • Je (een deel van) je reissom terugkrijgt als wij de reis, als gevolg van een calamiteit, niet of niet volledig kunnen uitvoeren.
  • Je de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als we, als gevolg van een calamiteit, de reis moeten aanpassen of als we je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.