Overzicht voorwaarden Zomerhuisje.nl

Algemene voorwaarden

Boek je jouw wintersport bij Zomerhuisje.nl? Dan betekent dat, dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf). Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van, en akkoord gaat met deze voorwaarden.

ANVR

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging bevordert de kwaliteit van reizen door toezicht te houden op de rechten en plichten van reizigers en reisorganisaties. Voor lidmaatschap worden strenge normen gehanteerd. We zijn blij dat wij aan deze normen kunnen voldoen om onze klanten extra zekerheid te bieden. Bekijk ons ANVR-certificaat.

Alle reizen op onze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden (pdf) van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

SGR / SGRZ

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Onze reizen vallen onder de SGR-garantieregeling. Dit betekent dat jij je geld terugkrijgt, als wij door financieel onvermogen niet kunnen voldoen aan de uitvoering van de reisovereenkomst.

Voor zakelijke reizen is Zomerhuisje.nl aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Je kunt dit controleren via www.sgrz.nl/deelnemers. Onze reizen vallen onder de SGRZ-garantieregeling, wanneer je tijdens het boeken aangeeft dat het om een zakelijke reis gaat. Dit betekent dat ook zakelijke klanten hun geld terugkrijgen, als wij door financieel onvermogen niet kunnen voldoen aan de uitvoering van de reisovereenkomst.

Calamiteitenfonds

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Onze reizen vallen onder de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat wanneer je deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • Je (een deel van) je reissom terugkrijgt als wij de reis, als gevolg van een calamiteit, niet of niet volledig kunnen uitvoeren.
  • Je de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als we, als gevolg van een calamiteit, de reis moeten aanpassen of als we je vervroegd moeten repatriĆ«ren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.