Wie zijn wij?

Zomerhuisje.nl is onderdeel van Chalet.nl B.V., een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen, gevestigd in Woerden.

Via de website, email, chat of telefoon kun je bij Zomerhuisje.nl terecht voor het boeken van een zomervakantie in de Oostenrijkse en Franse Alpen. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement.

Op ons kantoor in Woerden, en in de Alpen werken ruim 20 medewerkers met een passie voor de bergen, voor zowel zomer- als wintervakanties. We streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en we zijn erop gericht onze specialistische kennis met je te delen. Hierin ligt onze toegevoegde waarde voor jou.

Wat doen wij nog meer?

Chalet.nl B.V. is naast Zomerhuisje.nl eveneens eigenaar van wintersportaanbieders Chalet.nl, Chalet.be, Chaletonline.com en Chaletonline.de.

Service en zekerheden bij Zomerhuisje.nl

De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Zomerhuisje.nl. Als reisorganisatie hebben we je veel te bieden. Hieronder een overzicht van de voordelen:

 • Persoonlijk advies

  Wij helpen je graag bij het vinden van een passende vakantie. Indien je je wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is de accommodatie al volgeboekt? Dan bieden wij mogelijke alternatieven.
 • Specialistische informatie

  Wij streven ernaar om al onze accommodaties persoonlijk te bezoeken. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle specifieke vragen over de accommodatie. En als wij het niet direct weten, dan zoeken we het voor je uit.
 • Garantie op je vakantie

  • Zomerhuisje.nl is lid van de SGR en de ANVR zodat je volgens de algemene reizigersvoorwaarden boekt en je vakantie gegarandeerd is.
  • Noodgevallen: bij problemen tijdens je verblijf zijn wij altijd bereikbaar. Zeven dagen per week, dag en nacht.
 • Veilig online boeken

  • Ons boekingsproces is zorgvuldig opgezet en je ontvangt van ons een overzichtelijke bevestiging. Eventuele kosten die je ter plaatse kunt verwachten worden altijd vermeld, zowel op onze website als bij bevestiging van de boeking.
  • Heb je nog wijzigingen of extra informatie nodig? Dit verzorgen wij, kosteloos, tot tenminste 4 weken voor vertrek.
 • Eerlijke prijzen

  Wij bieden accommodaties tegen eerlijke prijzen. Zie je ergens anders toch een lagere prijs, laat het ons dan weten.

Over Zomerhuisje.nl

Over Zomerhuisje.nl

Over Zomerhuisje.nl

Over Zomerhuisje.nl

Over Zomerhuisje.nl

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.