Zomerhuisje.nl
Stichting Garantiefonds Reisgelden

Reis- en verkoopvoorwaarden Zomerhuisje.nl

Hieronder niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op!

Onze voorwaarden
Als je bij ons een boeking maakt betekent het dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-reisvoorwaarden.

ANVR
Wij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Wij zijn aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie is alleen van toepassing op in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland woonachtige reizigers, en houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Zomerhuisje.nl is een handelsnaam van Chalet.nl B.V.  -  info@zomerhuisje.nl  -  tel: 0348 - 43 46 49
loading...